BATMAN / MERKEZ - Petrol Ortaokulu

Ekm

Petrol Ortaokulu olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 1. Veli Toplantımıza siz saygıdeğer velilerimizin katılımını bekliyoruz.
5 ve 6. sınıflarımız için tarih 14 Ekim Cumartesi saat 13.30, 7 ve 8. sınıflarımız için ise tarih 15 Ekim Pazar saat 13.30 olarak belirlenmiştir.

Haz

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı bu özel gün, her sene kutlanmaktadır.

Çanakkale Savaşı Türk Tarihine damga vurmuş bir savaştır. Bu savaş tarihimize adını altın harflerle yazdırmıştır. Türk Milleti bu savaşta pek çok kardeşini kaybetmiştir. Ancak yine de millet birlik olmuş ve çok büyük bir zaferi elde etmiştir.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacağını bildirdi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Ara

Aralık Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Aralık Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Aralık Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Aralık Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile  okul müdürlüğümüze bağlı Petrol Anaokulu açılmasına karar verildi. Halen okulumuz bünyesinde 6 şubede  öğrenim gören 153 anasınıfı öğrencisi yeni açılan Petrol Anaokuluna aktarılmıştır. Bundan sonra okul öncesi ile ilgili tüm iş ve işlemler Petrol Anaokulu olarak yapılacaktır.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 2 haftada bir yayımlanacak olan rehberlik bülteni broşürünün birincisi tüm velilerimize ulaştırıldı.