BATMAN / MERKEZ - Petrol Ortaokulu

Kas

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Şubesinde görevli Psiklog ve Hemşireler tarafından okulumuzda öğrenim gören 8.sınıf kız öğrencilerine yönelik Ergenlik eğitimi verildi.Eğitime 140 kız öğrenci ve Okulumuz psikolojik danışman öğretmenler katıldı.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca uzman ve başöğretmenlik unvanı için başvuran öğretmenlerin kesin başvuru sonuçları açıklandı.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14-18 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde öğretmenlerin okula gitmeden bu dönemdeki mesleki çalışma programlarını Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yoluyla tamamlayabileceklerini açıkladı.

Ağu

OKULUMUZDA ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuzda yapılan deneme sınavının cevap anahtarları.

Ara

Tüm sınıf düzeylerinde beceri temelli sorulardan oluşan kazanım ölçme değerlendirme sınavlarının 3.sü cuma günü yapılacaktır.

Kas

Öğretmenlerin Aralık Ayı Alan Değişikliği Başvuru Duyurusu Yayımlandı. MEB Tarafından Yayımlanan Kılavuzda Kimlerin Alan Değişikliği Başvurusunda Bulunabileceği de Açıklandı.

May

iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvuruları da 10-14 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların ardından atama işlemleri ise 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. İller arası ilişik kesme işlemleri de 28 Haziran 2019 tarihinden itibaren yapılacak.

May