Petrol Ortaokulu

Bahçelievler Mah. 1618. Sokak No10 Merkez/BATMAN
Vizyon
Akademik,Sosyal,Kültürel ve Sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş bir okul olmaktır.
Misyon
21.yüzyıl becerilerini benimseyen 2023 eğitim vizyonunda belirtilen hedefleri gerçekleştirmek için tüm paydaşları ile işbirliği içinde olan, yeniliklere açık,sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren,teknolojiyi kullanan ,velilerin ihtiyaç duydukları her an okul yönetimi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerin akademik başarılarını ve yeteneklerini ön planda tutup,kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
...
Öğretim Şekli :İkili öğretim
07.00-12.40 (SABAH GRUBU) 12.50-18.20 (ÖĞLEN GRUBU)
Ulaşım
Okulumuz Batman Merkezde olup, BASKİ yanındadır.Diyarbakır caddesine 500 metre mesafededir. Şehir içi minibüsleri(yeşil,pembe ve siyah başlıklı) Batman´ın her yerinden okula rahatlıkla ulaşılabilir.
Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu yaya okula gelmektedir.
Bahçelievler mahallesi 1618.Sokak No:10
Batman/Merkez
Sportif Etkinlikler
İl içerisinde düzenlenen okul sporlarına katılmaktadır. Okul içi spor turnuvaları düzenlenmektedir.
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri