Okulumuzda, 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni  düzenlendi.

Ekm

Atatürk’ün armağanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Petrol Ortaokulu olarak coşkuyla kutladık.

Ekm

Petrol Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak Batman 6.KİTAP FUARI'na katıldık.

Ekm

"Okur - Yazar" buluşmaşı kapsamında  Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden akademisyen ve yazar Eyüp AKYÜZ hocamız tarafından okulumuzda şöyleşi  düzenledi.

Ekm

CodeWeek haftası etkinliklerinde 7. sınıf öğrencilerimize kodlamayı öğretmek ve sevdirmek amacıyla kodlama etkinliği yapıldı.Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz akış şemalarını tanıyacak, kodlama mantığını kavrayacak ve istenen bir programın kodlamasını gerçekleştirebilecektir.

Kod Haftası Nedir?

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir. AB Kod Haftası -  Code Week, Ekim ayının içinde uygulanan, kodlama ve dijital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan etkinlikler dijital okuryazarlığı ve kodlamayı merak uyandırıcı ve keyifli hale getirir.

Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (EuropeanSchoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50’den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın arttırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır.

Ekm

Tubitak Bilim Söyleşimiz Gerçekleşti. Katılımlarından dolayı Prof. Dr. Recep KARAKAŞ’a teşekkür ederiz.

Ekm

BİZİ HERYERDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Sosyal medya hesaplarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Tubitak'ta kabul gören Biyoçeşitlilik projemizin bilim söyleşi 12 Ekim'de gerçekleşiyor. Perşembe günü saat 13.00'te Konferans Salonunda gerçekleşecek olan söyleşimizin konuğu Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Recep KARAKAŞ'tır. Katılımınızı bekliyoruz.

Ekm

2023 Bursluluk Sınavında 6. sınıflarımızda 500 tam puan alan 1 öğrencimiz başta olmak üzere, 6. sınıflarda 14, 7. sınıflarda 25, 8. sınıflarımızda ise 27 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haz

2014 yılından beri okulumuzda yöneticilik görevinde bulunan okul müdürü Muhammed AKSOY, müdür yardımcıları Mehmet sadık GÜNAYDIN, Mustafa SEVİNÇ ve Selman ALİCİ için okulumuzda görev yapan öğretmenler tarafından bir veda gecesi düzenlendi.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne töreninde öğrencilere karneleri dağıtıldı. tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Yıldız Erkekler Futsal Türkiye yarı finallerinde Erzurum ve Rize takımlarını yenerek finalde MERSİN takımına elendik.Türkiye yar finallerinde ikinci olduk.

Haz

Akıl ve Zeka Oyunları İl finaline Mangala, Reversi,Pentago oyunlarında katılım sağladık.