Ara

Okulumuzda öğrenim gören 8.sınıf öğrencilere LGS sınavı öğrenci motivasyonlarının arttırılması, bir sonraki öğretim aşaması olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları ve heyecanlarını yenmeleri amacıyla Batman Fen Lisesi ve Batman Anadolu lisesine bir gezi düzenlendi.

Kas

Okulumuzda uygulanan ayın en temiz sınıfı uygulamasında Kasım ayı birincileri 7/E ve 8/K şubeleri oldu. Temizlik konusunda duyarlı davranın tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü,öğrenciler ve  okulumuzda görev yapan öğretmenler tarafından yapılan çeşitli etlinklerle kutlandı.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından PİKTES kapsamında okulumuza 2 adet masa tenisi masası,10 adet mangala oyun seti ve 10 adet satranç takımı gönderildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Bağımsızlığımızın Mimarı, Başöğretmenimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 84. yıl dönümünde okulumuzda törenle anıldı.

Kas

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin hem ruhen hem bedenen gelişimlerine yönelik yaptığımız ders dışı etkinliklere basketbol ve voleybol kursları ile devam ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri okulumuzda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kutlama etkinlikleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu. Müzik Öğretmenlerimiz Gözde Şendağ ve Eren Çaput'un hazırlamış oldukları Türküler ve şarkılar öğrenciler tarafından seslendirildi. Tören sonrası öğrencilerimizin oynadıkları oyunlarla sona erdi.

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarımız 8.sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce ve T. C. inkılap Tarihi dersleriyle başladı. Kurslarımızda 9 öğretmen ve 146 öğrenci başvuru yapmıştır.

Okulumuzda Hacivat Karagöz Etkinliği Yapıldı

Ekm

Okulum Temiz Nedir? : Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.