BATMAN / MERKEZ - Petrol Ortaokulu

Haz

Yıldız Erkekler Futsal bölge yarışmasında ilimizi temsil eden okul takımımız tüm rakiplerini yenerek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

il birincisi olarak van da düzenlenen bölge satranç yıldız kızlar tutnıvasına katılım sağladık. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizitebrik ederiz.

Mrt

Okul Sporları kapsamında yapılan Taekwando il birinciliği yarışmalarında okulumuzdan katılan Abdulkadir Cuma SÖNMEZ İl birincisi ve İsa YÜKSEL  il ikincisi oldular.

Mrt

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2022-2023 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Satranç Yıldızlar Kız ve Erkek turnuvası sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonunda 18-19 Mart 2023 tarihleri arasında yapılan turnuvada dereceye giren sporculara madalya verildi. Turnuvaya 20 okuldan 120 sporcu katılım sağladı.

Mrt

Okulumuzda öğrenim gören öğrenciler arasında satranç turnuvası düzenlendi. 5.6.7. ve 8.sınıflarda toplam 125 öğrenci turnuvaya katıldı. turnuva sonunda Yıldızlar kız ve erkek ile küçükler Kız ve erkek kategorilerinde ilk 4 dereceyi elde eden öğrenciler 18 Mart Okul sporlarında okulumuzu temsil edecekler.

Ock

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilere ve öğrencilere yönelik hazırlanan rehberlik bülteni 4 yayımlandı.

Ock

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilere ve öğrencilere yönelik hazırlanan rehberlik bülteni 3 yayımlandı.

Ock

Okulumuzda öğrenim gören öğrenciler arasında ses yarışması düzenlendi Ses yarışmasına 13 öğrenci katıldı. Değerlendirmeyi öğretmenlerden oluşan juri yaptı.

Ock

Badminton Yıldız Kızlar kategorisinde yapılan müsabakalar sonucunda il ikincisi olduk.

Ock

Okul Sporları Futsal müsabakaları sonucunda 32 takım arasında il birincisi olduk.

Ara

Okul Sporları kapsamında ilimizde okullar arası yapılan Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasının 2.maçında Veysel karani İmam Hatip Lisesini 5-4 yenerek gruptan çıkmayı başardık.

Ara

Batman Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okulumuzda öğrenim gören 5.6. ve 7.sınıf öğrencilerine Karabağ Parkında bulunan Trafik Eğitim Parkında Trafik Polisi Jandarma ve yetkilier tarafından trafikle ilgili uygulamalı eğitimler verilmeye başlandı. her gün 2 sınıfın eğitim aldığı program 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Ara

Halk eğitim merkezi bünyesinde okulumuzda öğrenim gören öğrencilere yönelik Blok tabanlı robotik kodlama kursu açıldı. Kursa 7.ve 8.sınıf öğrencilerinden 16 kursiyer başvuru yapıldı. Kurs süresi boyunca öğrencilere strach kodlama programı ile oyunlar,algoritma aurdino ile robotik kodlama çalışmaları yapılacaktır.